Tag : حذف کاربر

کاربران نکته: این ویژگی در نسخه مدیریت مخاطبین، نسخه فروش، نسخه پشتیبانی و نسخه نهایی از Cytco CRM موجود است.   کاربران درواقع کارمندان سازمان شما هستند که می توانند وارد حساب کاربری CRM Cytco خود شوند، به اطلاعات دسترسی داشته و وظایف خود را طبق دسترسی ها و مجوز هایی که برای آن ها ..

Read more